Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Aamiaistilaisuus @ Minjonit – aiheena oman motivaation sanoittaminen

13.9.2023 klo 09:00-10:30

Parhain jäsenemme,

 

toivotamme Sinulle mukavaa alkanutta syksyä. Tämä on kutsu Naisjuristien syksyn ensimmäiseen tapahtumaan.

 

Miten erottautua työmarkkinoilla ja miten sanoittaa paremmin omaa motivaatiotaan? 

 

Tervetuloa Naisjuristien ja rekrytointitoimisto Minjonin yhdessä järjestämään aamiaistilaisuuteen keskiviikkona 13.9.2023 klo 9:00. Aamiaistilaisuuden teemana on oman motivaation sanoittaminen. Lähde mukaan vahvistamaan osaamistasi sekä saamaan asiantuntijoiden vinkit juristeille, joille rekrytointiprosessi on tavalla tai toisella ajankohtainen. Minjonin juristirekrytoijat ovat myös luvanneet kertoa omia uratarinoitaan osallistujille.

 

Kuten Naisjuristien tilaisuuksissa aina, pääset aamiaisen aikana myös verkostoitumaan, inspiroitumaan ja tapaaminen muita upeita ja samanhenkisiä naisia. Olet lämpimästi kutsuttu mukaan tilaisuuteen!

 

Ajankohta: Torstaina 13.9.2023 klo 9:00

Paikka:  Tilaisuus järjestetään Minjonin tiloissa

Sijainti: Yrjönkatu 29 A, 00100 Helsinki

 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen tapahtuu sähköpostiisi toimitetun linkin kautta. Ilmoittautuminen tilaisuuteen päättyy maanantaina 11.9.2023 klo 14:00. Toimithan nopeasti, sillä tilaisuuden enimmäisosallistujamäärä on rajoitettu. Saat tilaisuudesta muistutusviestin sähköpostiisi 1–2 päivää ennen tapahtuman alkua. Tilaisuus on avoin vain Naisjuristien jäsenille.

 

Minjon on rekrytointiyritys, joka välittää juuri sopivia, motivoituneita osaajia erilaisiin kaupallisiin ja juridisiin tehtäviin. Voit tutustua Minjoneihin ja heidän palveluihinsa tarkemmin heidän nettisivuillaan: https://www.minjon.fi/.

 

Nähdään Minjonien aamiaisella!

 

Parhain terveisin,

Naisjuristit ry:n hallitus

Tiedot

Päivämäärä:
13.9.2023
Aika:
09:00-10:30

Järjestäjä

Minjon
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto