Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Avoin webinaari: Elokuva- ja tv-alan tasa-arvotilanne sekä legal designin mahdollisuudet

13.12.2022 klo 18:00-19:00

Webinaari: Elokuva- ja tv-alan tasa-arvotilanne sekä legal designin mahdollisuudet

 

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan Naisjuristit ry:n ja Women in Film and Television Finland (WIFT Finland) -järjestön yhteistä webinaaria. Webinaari on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

 

Webinaarissa oikeusmuotoilun (legal design) asiantuntijajuristi ja WIFT Finlandin toiminnanjohtaja Eeva-Sofia Anttonen esitelmöi legal designin mahdollisuuksista audiovisuaalisen alan tasa-arvotilanteen edistämiseksi. Kuulemme WIFT Finlandin kehittämästä digitaalisesta tasa-arvotyökalusta, jonka avulla elokuvan ja televisio-ohjelmien tuotantojen alussa voidaan laatia projektikohtainen tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma. Anttonen esittelee, kuinka työkalu käytännössä toimii ja millä tavalla sen odotetaan edistävän elokuva- ja tv-alan tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.

 

Pääsemme myös kuulemaan juristeille suunnatun Ment-palvelun CEO:ta ja founderia Kaisa Kromhofia oikeusteknologian (legal tech) hyödyntämismahdollisuuksista tasa-arvokysymysten parissa.

 

Lisäksi elokuvaohjaaja ja Suomen elokuvaohjaajaliiton puheenjohtaja Hanna Maylett luennoi elokuva- ja tv-alan vallitsevasta tasa-arvotilanteesta, tasa-arvon toteutumisen haasteista sekä alan tulevaisuuden näkymistä. Kuulemme, miltä alan tasa-arvotilanne vaikuttaa vuonna 2022 Me Too -kampanjan jälkimainingeissa.

 

Women in Film and Television Finland on kulttuurinen ja ammatillinen yhdistys elokuva-, televisio- ja media-aloilla työskenteleville ammattilaisille. Yhdistys edistää audiovisuaalisen alan tasa-arvoa.

 

Ajankohta: Tiistaina 13.12.2022 klo 18:00–19:00

 

Paikka: Microsoft Teams

 

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään 12.12. klo 18:00. Saat Teams-linkin sähköpostiisi ennen webinaarin alkua.

 

Nähdään linjoilla!

Tiedot

Päivämäärä:
13.12.2022
Aika:
18:00-19:00