Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Naisjohtajien verkosto Gaia Network kutsuu Naisjuristit webinaariinsa

9.9.2021 klo 17:00-18:30

Naisjohtajien verkosto Gaia Network kutsuu Naisjuristit webinaariinsa

Naisjuristien kesäkuun avoimen virtuaalitapahtuman jälkimainingeissa naisjohtajien verkosto Gaia Network toivottaa naisjuristit mukaan 9.9. klo 17 järjestettävään webinaariin, jossa vieraana on Kuntaliiton puheenjohtaja Minna Karhunen

Minna on toiminut Kuntaliiton toimitusjohtajana vuodesta 2019 alkaen ja kertoo matkastaan ja matkan varrelta tarttuneista opeista. ”On mahtavaa päästä nykyisessä työssä käyttämään kaikkea aiemmin oppimaani ja oppia edelleen joka päivä uutta.” Aiemmin Karhunen on toiminut Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtajana, kansanedustajana, Karkkilan kaupunginjohtajana ja Järvenpään kehitysjohtajana.

Tapahtuma alkaa Minnan alustuksella, minkä jälkeen Gaian Marja Nousiainen jatkaa juontajana. Minna kertoo uratarinansa, oppeja ja oivalluksia matkan varrelta ja hän toivoo vuorovaikutusta ja kysymyksiä.

Minnaan voit tutustua jo ennen webinaaria:

* Esittely ja blogi Kuntaliiton sivuilla: https://www.kuntaliitto.fi/yhteystiedot/minna-karhunen
* Anna-lehden haastattelu arvoista ja mielenterveydestä: https://anna.fi/ihmiset-ja-suhteet/julkkikset/masennuksesta-toipunut-minna-karhunen-minun-piti-taistella-itseni-kanssa-etten-ajaisi-rekan-alle

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä 7.9. mennessä viesti otsikolla ”Webinaari Karhunen” osoitteeseen (Enable Javascript to see the email address) ja saat sähköpostiisi osallistumislinkin webinaariin. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Aurinkoisin terveisin,

Gaia Network
Naisjuristit

Tiedot

Päivämäärä:
9.9.2021
Aika:
17:00-18:30

Järjestäjä

Naisjohtajien verkosto Gaia Network

Tapahtumapaikka

Webinaari
Webinaari + Google Map