Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Naisjuristien Uratilaisuus

1.10.2015 klo 17:00-19:30

Tervetuloa Naisjuristien Uratilaisuuteen kuulemaan ja keskustelemaan rekrytointiprosessista ja henkilöbrändäyksestä LinkedIn:ssä. Tilaisuudessa saat myös vinkkejä työhaastatteluun valmistautumiseen.
Uratilaisuus järjestetään torstaina 1.10. klo 17 alkaen Lakimiesliiton Ylähuoneella osoitteessa Uudenmaankatu 4-6. Pääsemme inspiroitumaan rekrytoinnin ammattilaisen Jaana Topparin ja henkilöbrändin rakentamisen taitajan Johanna Tuutin osaavassa seurassa.
Jaana Toppari on talous-, laki- ja HR-ammattilaisten sekä kiinteistö- ja kaupan alan yleisjohtajien suorahakuun erikoistunut rekrytointikonsultti, joka antaa myös yksilöllistä työnhakuvalmennusta. Jaanalla on 17 vuoden kokemus vaativien asiantuntija- ja johtotason tehtävien täyttämisestä sekä sitä ennen 10 vuoden esimieskokemus retail-pankin antolainaustoiminnoista, business controllingista sekä yrityspankin limiittienhallintajärjestelmän kehittämisestä. Opiskeluvuosinaan Jaana työskenteli lakikirjatoimituksessa ja oli mukana Finlexin ensiaskelten kehityksessä.
 
Johanna Tuutti (FM, VPK, Coach ACC) on ura- ja viestintävalmentaja. Hän valmentaa kehittämään osaamista alueilla: ammatillinen henkilöbrändi, ihmissuhteet, vuorovaikutus ja johtaminen sekä yhteisöllinen viestintä sosiaalisessa mediassa. Konserniurallaan Johanna johti ja toteutti yritys-, brändi- ja markkinointiviestintää IBM:ssä, Promotivassa ja Metsä Groupissa.  Johannan viesti naisjuristille on: Tunne itsesi ja vahvuutesi ja brändää itsesi ja asiantuntijapalvelusi persoonallisuutesi ja osaamistesi mukaan. Henkilöbrändisi on urahallintajärjestelmäsi, ihmissuhteesi ovat turvaverkkosi. Tutustu Johannaan fi.linkedin.com/in/johannatuutti/Twitter @johannatuutti
Ilmoittauduthan viimeistään 28.9.2015 osoitteeseen (Enable Javascript to see the email address).

 

Tiedot

Päivämäärä:
1.10.2015
Aika:
17:00-19:30

Tapahtumapaikka

Lakimiesliiton ylähuone
Uudenmaankatu 4-6, 3. krs
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map