Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Naisjuristit tutustuvat toukokuussa Kiasman uuteen ARS22-näyttelyyn

7.5. klo 10:00-10:45

Kiasma on avautunut jälleen yleisölle remontin jälkeen. Naisjuristi, olet lämpimästi tervetullut osallistumaan Kiasman uuden ARS22-näyttelyn verkko-opastukselle lauantaina 7.5.2022 klo 10-10:45.

ARS22 etänä verkkoesittely tuo taidekokemuksen kotisohvalle. Kiasman opas esittelee valikoiman näyttelyn teoksia ja taiteilijoita kuvin ja videoin. Kuulet, miten näyttelyn teokset ovat syntyneet ja tutustut ARS-näyttelyiden historiaan. Opas on läsnä sinua ja ryhmääsi varten. Esittely toimii hyvänä pohjustuksena tulevalle näyttelykäynnille. Voit lukea lisää ARS22-näyttelystä tästä linkistä.

Nykytaiteen suurkatselmus ARS22 on kymmenes näyttely vuodesta 1961 järjestetyssä näyttelysarjassa. ARS-näyttelyt ovat kautta vuosikymmenten tuoneet yleisön koettavaksi nykytaiteen uusimpia virtauksia. ARS22-näyttelyssä on esillä tämän hetken mielenkiintoisimpia tekijöitä ja teoksia.

Taiteella on voima tutkia yhteiskuntaa ja esittää vaihtoehtoisia tulkintoja yhteisestä maailmastamme. ARS22-näyttelyn teokset kertovat yksilöiden ja yhteisöjen arjesta ja unelmista. Teokset nostavat esiin kysymyksiä ihmisen suhteesta maailmaan: luontoon ja historiaan, hengellisyyteen ja teknologiaan. Teosten tarinat viihdyttävät ja luovat toisia todellisuuksia. Ne antavat mahdollisuuden ajatella ja nähdä toisin ja viitoittavat reittejä tulevaan. 

Naisjuristeille on varattu yhteensä 20 paikkaa opastukselle. Ilmoittaudu tapahtumaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen (Enable Javascript to see the email address) . Lähetä ilmoittautumisviesti otsikolla ”Kiasman etäopastus”. Saat ennen opastusta sähköpostiisi Teams-linkin, jonka avulla voit liittyä mukaan opastukselle.

Ilmoittauduthan mukaan mahdollisimman pian!

Tiedot

Päivämäärä:
7.5.
Aika:
10:00-10:45
https://kiasma.fi/nayttelyt/ars22/

Järjestäjät

Kiasma
Kiasma