Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PwC ja Hallituspartnerit Helsinki – Board Professionals Finland: Monimuotoinen hallitus – hypeä vai hyötyä PK-yritykselle? (webinaari)

25.11.2021 klo 08:45-10:00

Maailma tuli jo kylään. Vaikka moni suomalainen PK-yritys toimii kotimarkkinoilla, globaali kilpailu yltää tänne asti. Uusista digitaalisista liiketoimintamalleista kumpuava disruptio, yhä moniarvoisempi asiakaskunta ja kiihtyvä muutosvauhti miltei kaikilla liiketoiminnan aloilla haastavat myös hallituksia. Webinaarissa pohdimme monimuotoisen hallituksen olemusta ja käytännön kokemuksia yrityksiltä, joissa monimuotoisuus toteutuu.

Webinaari monimuotoisuudesta järjestetään PwC:n ja Hallituspartnerit Helsinki – Board Professionals Finland -yhdistyksen yhteistyönä torstaina 25.11. klo 8.45-10.00. Tarkoituksena on syventyä teemaan avaamalla monimuotoisuuden käsitettä ja sisältöä hallitustyön näkökulmasta.

Paneelissa keskustelemassa Incapin hallituksen jäsen ja AvantAdvisor Oy:n perustaja Päivi Jokinen, Nixun hallituksen varapuheenjohtaja Marko Kauppi, Suomisen henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja Klaus Korhonen ja PwC Suomen tasa-arvosta ja monimuotoisuudesta vastaava partneri Niina Vilske. Tilaisuutta fasilitoi Hallituspartnerit – Board Professionals Finland ry:n hallituksen varapuheenjohtaja Jaana Komulainen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan marraskuun 25. päivä järjestettävään webinaariin monimuotoisuudesta. Etsitään yhdessä keinoja olemassa olevien haasteiden ratkaisemiseen ja syventämään pohdintaa, miten saavutamme erinomaisia tuloksia ja samalla autamme erityisesti PK-yrityksiä kasvamaan ja menestymään!

Maksuton webinaari on suunnattu muun muassa pienten ja keskisuurien yritysten toimitusjohtajille, talousjohtajille, omistajille ja hallituksen jäsenille. Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

> ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Lämpimästi tervetuloa mukaan linjoille!