Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tekirin Kriisiviestintäwebinaari Naisjuristeille, puhujana Harri Saukkomaa

2.12.2021 klo 16:30-17:15

Naisjuristit & Tekir: Kriisiviestintäwebinaari 2.12. — ilmoittaudu mukaan!
 
Mikä on kriisi? Miten kriisiin voi varautua? Miten tulee toimia, jos huomaa olevansa kohun keskellä? 

Tervetuloa Tekirin Naisjuristien jäsenistölle järjestämään kriisiviestintäwebinaariin 2.12. kello 16.30-17.15. Webinaarin puhujana on Tekirin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa. Aloitus- ja päätössanat Naisjuristien puolesta lausuu Naisjuristien hallituksen puheenjohtaja Aino-Mari Kiianmies.

Aika: Torstaina 2.12.2021 kello 16.30-17.15
Paikka: Webinaari, ilmoittautuneille lähetetään etukäteen osallistumislinkki

Ilmoittaudu mukaan jäsenille sähköpostilla laitetusta osallistumislinkistä.

Saukkomaa on maineenhallinnan ja vaativan viestinnän johtava asiantuntija Suomessa. Hänellä on yli 40 vuoden kokemus mediasta, yhteiskunnallisesta keskustelusta ja liiketoiminnasta. Ennen Tekirin perustamista hän on muun muassa tehnyt palkitun toimittajauran, perustanut kolme tv-tuotantoyhtiötä ja toiminut myös muun muassa Saunalahden sisältöjohtajana ja Yhtyneet Kuvalehdet Oy:n (nykyisin Otavamedia Oy) sisältöjohtajana ja varatoimitusjohtajana.

Tekir on Suomen paras kriisiviestintätoimisto. Toimistossa ollaan tottuneita tekemään viestintää haastavissakin tilanteissa. Tekir on asiakkaidensa kokonaisvaltainen kumppani strategisessa viestinnässä ja sisällöissä. Toimisto palvelee lisäksi mediaviestinnän, sijoittajaviestinnän, työyhteisöviestinnän, vaikuttajaviestinnän sekä markkinointiviestinnän alueilla ja tunnetaan valmennuksistaan ja vastuullisuuden palveluistaan. Yrityksessä työskentelee 35 viestinnän ammattilaista.

Kysyttävää?

Mikäli sinulla on tilaisuuteen liittyen kysyttävää, voit olla yhteydessä Tekirin viestinnän suunnittelija Helmi Rantalaan (Enable Javascript to see the email address) tai +358 50 473 2687. Tekiriin voit tutustua osoitteessa https://tekir.fi/.

Tiedot

Päivämäärä:
2.12.2021
Aika:
16:30-17:15
Kotisivu:
www.tekir.fi

Järjestäjä

Tekir

Tapahtumapaikka

Webinaari
Webinaari + Google Map