Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ääni on naisten – suuri naistenpäivän juhlakonsertti 11.3.2023

11.3.2023 klo 18:00-20:00

Ääni on naisten – suuri naistenpäivän juhlakonsertti 11.3.2023

 

Parhain naisjuristi, juhlista naistenpäivää 2023 ja osallistu kanssamme suureen naistenpäivän juhlakonserttiin! Helsingin Musiikkitalon lavalla kuullaan maaliskuussa vaikuttava joukko suomalaisia naistaitelijoita. Olet lämpimästi tervetullut viettämään ikimuistoista iltaa hyvässä naisseurassa. Naisjuristit ry:n jäsenenä saat lipun hinnasta tuntuvan alennuksen.

 

Huomaathan, että ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy jo tulevana perjantaina 24.2. klo 16.00.

 

”Ääni on maaliskuussa jälleen naisten, kun upeat muusikot, runous ja sanat nostetaan estradille Anna-Mari Kähärän emännöimässä naistenpäivän konsertissa. Kähärän intohimona on runojen säveltäminen, ja juhlakonsertissa kuullaan hänen musiikkiaan muun muassa Minna Canthin, L. OnervanChristina RossettinSusanna Haaviston ja Miira Sippolan teksteihin.

 

Musiikkitalon lavalla nähdään suomalaisen kuoromusiikin kärkeen kuuluvat KYN ja Philomela, johtajinaan musiikkineuvokset Kaija Viitasalo ja Marjukka Riihimäki sekä Jennifer Moir. Lähestulkoon sadasta naislaulajasta muodostuvan suurkuoron kanssa lavalle nousevat muun muassa Seela SellaMaria Ylipää ja Essi Wuorela.

 

Huippusuosittu musikaali ”Kysy Siskoilta” on naurattanut ja liikuttanut loppuunmyytyjä katsomoita Turun kaupunginteatterissa syksystä 2021. Naisten elämästä estrogeenin armoilla kertovat konsertissa Susanna HaavistoEija AhvoAnna Victoria ErikssonLinda HämäläinenPauliina Saarinen ja Sara PuljulaSatu Rasilan käsikirjoittaman ja ohjaaman musikaalin laulujen tekstit ovat Susanna Haaviston ja sävellykset Kähärän.

 

Juhlakonsertissa kuullaan myös Armotonta menoa – hoivatyön lauluja -elokuvan musiikkia ensimmäistä kertaa livekuoron esittämänä. Kähärä on säveltänyt elokuvaan kuoromusiikkia, joiden sanat perustuvat hoivatyöntekijöiden anonyymeihin kirjeisiin. Ajankohtainen vanhushoivan kriisistä kertova dokumentaarinen lauluelokuva on tyhjentänyt palkintopöytiä niin Suomessa kuin ulkomailla. Esityksen alustaa elokuvan ohjaaja Susanna Helke.”

 

Mitä: Ääni on naisten – Suuri naistenpäivän juhlakonsertti

Ajankohta: Lauantaina 11.3. klo 18.00–20.00

Sijainti: Musiikkitalo (konserttisali), Mannerheimintie 13a, 00100 Helsinki

Hinta Naisjuristien jäsenille: 31 euroa. Lipputyyppi on permanto. Peruslipun alkuperäinen hinta on 45 euroa.

Ilmoittautumisohjeet: Ilmoittautuminen konserttiin tapahtuu sähköpostiisi toimitetun linkin kautta. Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy jo perjantaina 24.2. klo 16.00. Ilmoittautumisen yhteydessä Sinun tulee maksaa lipun hinta Naisjuristit ry:n pankkitilille. Tilinumero: FI40 8000 1801 7399 30. Viitenumero: 20239.

 

Vastaanotat muistutuksen tapahtumasta 1–2 päivää ennen konserttia. Nähdään Musiikkitalolla!

Tiedot

Päivämäärä:
11.3.2023
Aika:
18:00-20:00