Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TÄYNNÄ Naisjuristien teatteri-ilta: Historian jännät naiset -esitys 22.3.2023

22.3.2023 klo 19:00-20:00

Hyvä jäsenemme, olet sydämellisesti kutsuttu mukaan Naisjuristit ry:n yhteiseen teatteri-iltaan. Naisjuristit lähtevät katsomaan Maria Pettersonin kirjoittaman tietokirjan Historian jännät naiset pohjalta dramatisoitua samannimistä näytelmää, joka tuo näyttämölle historian unohtamat mielenkiintoiset naiset. Ennen teatterin alkua nautimme yhdessä kuohuviinilasilliset. Naisjuristit ry:n jäsenenä saat lipun hinnasta tuntuvan alennuksen. Esitys on loppuunmyyty, joten tartu tilaisuuteen ja lähde mukaan tutustumaan menneisyyden valloittaviin naispersooniin. Näytelmän esittää Teatteri Avoimet Ovet.

 

”Teatteri Spindriftin Historian jännät naiset – tarinoita, joita et tiennyt olevan nostaa näkyville fyysisen teatterin ja musiikin keinoin naisia, jotka ovat tekojensa ja persooniensa puolesta kiinnostavia, mutta sukupuolensa takia unohdettuja. Historian kirjoissa heitä ei näy. Keitä he olivat? Mitä he tekivät? He eivät olleet vain sankareita, pyhiä äitejä ja madonnoja, vaan myös raakoja ja julmia, hauskoja ja älykkäitä, sekä ennen kaikkea aktiivisia ja hengittäviä persoonia. Yleisö kohtaa hahmot lähietäisyydeltä ja pääsee tutustumaan sekä heihin että heidän maailmaansa.

 

Näyttelijät: Outi Ikonen, Marjo Lahti, Anna Korolainen Crevier. Vieraileva muusikko: Marina Kramarenko.”

 

Mitä: Historian jännät naiset – tarinoita, joita et tiennyt olevan

Ajankohta: Keskiviikkona 22.3.2023 klo 19.00. Näytelmän kesto on noin 1 tunti. Esityksessä ei ole väliaikaa. Saavu paikalle hyvissä ajoin nauttiaksesi lasillisen kuohuviiniä yhdessä naisjuristien kanssa.

Sijainti: Teatteri Avoimet Ovet, Erottajankatu 5 00130, Helsinki

Hinta: naisjuristien jäsenille 19 euroa (sis. kuohuviinilasi). Peruslipun alkuperäinen hinta on 27,5 euroa. Lippuja on rajallinen määrä.

Ilmoittautumisohjeet: Ilmoittautuminen teatteriesitykseen tapahtuu sähköpostiisi toimitetun linkin kautta. Ilmoittautuminen esitykseen päättyy maanantaina 20.3.2023 klo 15. Ilmoittautumisen yhteydessä Sinun tulee maksaa lipun hinta Naisjuristit ry:n pankkitilille. Tilinumero: FI40 8000 1801 7399 30. Viitenumero: 20239. Vastaanotat muistutuksen tapahtumasta 1–2 päivää ennen esitystä.

Tiedot

Päivämäärä:
22.3.2023
Aika:
19:00-20:00