Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helpotusta stressiin -valmennus Naisjuristeille

15.12.2021 klo 19:00-19:45

Emili Osara (KTM, fytonomi, Mind coach -stressinhallintavalmentaja ja LCF Life Coach) on toiminut terveyden ja hyvinvoinnin saralla yli 20 vuotta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Hän on erikoistunut erityisesti asianajajien ja lakimiesten sekä heidän asiakkaidensa stressinhallintavalmennukseen. Emilin sydäntä lähellä on inspiroida ihmisiä voimaan paremmin ja auttaa ihmisiä löytämään omia voimavarojaan valmennuksellisin keinoin.

Emili valmentaa Naisjuristeja 15.12. klo 19-19.45 webinaarissa aiheella ”Helpotusta stressiin”. Otathan kynää ja papereita esille, sillä osuus on valmennuksellinen. Kyseessä ei ole siis luento, vaan valmennus. Valmennuksen lopuksi jokaisella on oma suunnitelma arkeen, mikä vähentää stressiä ja luo voimavaroja.

Lisätietoa Emilistä: www.emiliosara.fi

Ilmoittautumiset 9.12. mennessä: (Enable Javascript to see the email address)  otsikolla ”15.12 Helpotusta stressiin -valmennus”. Saat tapahtumaa ennen linkin Zoomiin.

Marras-joulukuun aikana varatuista yksilövalmennuksista Naisjuristit saavat 15% alennusta ottamalla Emiliin yhteyttä. Muistathan mainita  Naisjuristit aikaa varatessasi.

Tiedot

Päivämäärä:
15.12.2021
Aika:
19:00-19:45
Kotisivu:
www.emiliosara.fi

Järjestäjä

Emili Osara

Tapahtumapaikka

Webinaari
Webinaari + Google Map