Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Marttojen verkkoruokakurssi – Sisilian joulu * Avoin tapahtuma *

16.12.2021 klo 17:00-19:00

Sisilian joulu
to 16.12. 17.00–19.00 – verkkoruokakurssi

Sisilialainen keittiö on täynnä muhkeita makuja: munakoisoa, meren antimia, sitrushedelmiä ja erilaisia juustoja. Valmistamme kurssikerran aikana erilaisia paikallisia ruokia ja alueen jouluherkkuja, kuten täytettyä kalaa ja panettone-hedelmäleivonnaista. Ilmoittaudu mukaan ja tule virittäytymään joulutunnelmaan sisilialaisten makujen kautta.

Verkkoruokakurssi

Valmistamme yhdessä 3-4 ruokalajin menukokonaisuuden.
Kurssin kesto on n. 2 tuntia.
Lisäksi saat teemaan sopivia lisäohjeita, joita voit halutessasi hyödyntää kotikeittiössäsi.
Verkkoruokakurssien hinta on marttajäsenille 25 € ja muille 30 €. Hinta on yhtä kotitaloutta/konetta kohden, joten voitte hyvin työskennellä perheen tai kaverin kanssa.
Opettaja lähettää n. viikkoa ennen kurssia ruokaohjeet, ostoslistan, etäkurssilla käytettävän linkin ja ohjeet osallistumiseen.
Kurssi ei sisällä erikoisvälineistöä, vaan tavallisilla keittiövälineillä pärjää.
Osallistumismaksu sisältää ruokaohjeet, kauppalistan ja etäopetuksen. Osallistujat hankkivat lisäksi raaka-aineet itse etukäteen.

Kurssilla opettaja valmistaa ruoat samassa tahdissa osallistujien kanssa näyttäen ja selostaen kunkin ruokaohjeen vaiheet.
Kurssin aikana voit tehdä vain osan ruuista tai halutessasi kaikki. Voit osallistua myös vain kuuntelemalla ja katselemalla. Kurssista jää osallistujille tallenne, joka on katsottavissa viikon ajan.
Ohjeiden annokset on mitoitettu n. 4:lle hengelle. Voit valmistaa ruokia halutessasi pienemmän tai suuremman annoksen.

Verkkokurssista sanottua

”Todella kiva konsepti ja yhteisöllisyys välittyi, vaikka oltiin Teamsissa. Kiva olisi osallistua myös tyttären kanssa, osallistun varmasti uudestaan.”
”Kurssi oli todella hyvä ja valmistetut ruoat maistuivat. Oli mukava saada uusia kasvisruokaohjeita omaan kokkaamiseen.”
”Kotona oli mukava ja helppo kokkailla, mutta silti tuntui, että oli ryhmässä mukana.”

Ilmoittaudu tästä.

Tapahtumapaikka

Webinaari
Webinaari + Google Map