Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Naisjuristien teatteri-ilta: La Strada

12.12. klo 18:30-21:00

Hyvä jäsenemme, olet sydämellisesti kutsuttu mukaan Naisjuristit ry:n yhteiseen teatteri-iltaan.

Naisjuristit lähtevät katsomaan Fellinin La Strada (1954), joka kertoo lämminhenkisen tarinan kiertävistä Sirkuslaisista Hanna Kirjavaisen modernissa sovituksessa. Ennen teatterin alkua nautimme yhdessä kuohuviinilasilliset. Naisjuristit ry:n jäsenenä saat lipun hinnasta tuntuvan alennuksen. Näytelmän esittää Teatteri Avoimet Ovet.

Hanna Kirjavaisen sovittamassa ja ohjaamassa näyttämöversiossa La Stradan leirinuotiot ovat vaihtuneet kauppakeskusten hämyisiin nurkkauksiin. Gelsominan, Zampanon ja Il Matton kolmiodraama tapahtuu ajassamme tunnistettavassa maailmassa: miljoonat ihmiset ovat liikkeellä, jättävät kotinsa, perheensä ja kulttuurinsa moninaisin syin.

Kirjavainen tutkii sovituksessaan ajankohtaista heimojen hajoamista ja kiertolaisuuden ilmiöitä myötätuntoisella ja tragikoomisella otteella. Hän on ensimmäisenä Suomessa saanut Fellinin perikunnalta luvan sovittaa La Strada näyttämölle sekä tuoda tarina nykypäivään monenlaisten yhteiskunnallisten ja ekologisten kriisien kurittamaan Eurooppaan.

Zampanona mittavan näyttelijäuran tehnyt ja Jussi-palkittu Ilkka Heiskanen, Gelsominana itseoikeutetusti Teatteri Avoimien Ovien rakastettu kantava voima Ella Pyhältö, ja Il Matton roolissa ukrainalaissyntyinen breakdancen moninkertainen mestari Roman Hibalov.”

Ajankohta: Tiistaina 12.12.2023 klo 18.30. Esitys alkaa klo 19.00. Näytelmän kesto on noin 2 tuntia sisältäen väliajan. Saavu paikalle hyvissä ajoin nauttiaksesi lasillisen kuohuviiniä yhdessä naisjuristien kanssa.

Sijainti: Teatteri Avoimet Ovet, Erottajankatu 5 00130, Helsinki

Hinta naisjuristien jäsenille: 19 euroa (sis. kuohuviinilasi). Peruslipun alkuperäinen hinta on 27,5 euroa. Lippuja on rajallinen määrä.

Ilmoittautumisohjeet: Ilmoittautumisesta tapahtumaan infotaan lisää myöhemmin sähköpostiisi toimitetulla viestillä.

 

Tiedot

Päivämäärä:
12.12.
Aika:
18:30-21:00