Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Naisjuristien vierailu Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistoon

23.11.2023 klo 15:00-16:30

Naisjuristien vierailu Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistoon

 

Olet lämpimästi tervetullut vierailemaan Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistossa, sekä tutustumaan yhdenvertaisuuden edistämistä ja syrjintään puuttumista koskevaan työhön.

 

Yhdenvertaisuusvaltuutettu on itsenäinen ja riippumaton viranomainen, jonka tehtävä on edistää yhdenvertaisuutta ja puuttua syrjintään. Yhdenvertaisuusvaltuutettu toimii myös Suomen kansallisena ihmiskaupparaportoijana ja valvoo maastapoistamisen täytäntöönpanoa. Valtuutetun tehtäviin kuuluu myös ulkomaalaisten aseman ja oikeuksien seuraaminen ja edistäminen. Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimiala on laaja. Eri tehtäviä yhdistää perus- ja ihmisoikeuksien valvonta ja edistäminen.

 

Ajankohta: Torstaina 23.11.2023 klo 15.00–16.30

Paikka: Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimisto

Osoite: Ratapihantie 9, 00520 Helsinki. Tarkemmat saapumisohjeet ilmoitetaan lähempänä.

 

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu vierailulle sähköpostiisi toimitetun linkin kautta. Ilmoittautuminen vierailulle päättyy sunnuntaina 19.11. Rajatun osallistujamäärän takia toivomme, että kaikki ilmoittautuneet osallistuvat tilaisuuteen. Vierailulle tulee ottaa mukaan henkilöllisyystodistus. Vastaanotat muistutuksen tapahtumasta 1–2 päivää ennen tapahtumaa. Tilaisuus on avoin vain Naisjuristien jäsenille.

Tiedot

Päivämäärä:
23.11.2023
Aika:
15:00-16:30