Kiinnostaisiko hallitustyö vireässä verkostossa, mukavassa juristiporukassa – tai tiedätkö naisjuristin, jota voisi kiinnostaa?

Kartoitamme parhaillaan naisjuristeja, joilla olisi halua ja kiinnostusta olla kehittämässä yhdistyksemme toimintaa eteenpäin. Uudet hallitusjäsenet valitaan syyskokouksessa marraskuun lopussa, ja hallitusjäsenen kausi on lähtökohtaisesti kaksivuotinen. 

Yhdistyksessä on toimivat perehdytyskäytännöt; vanhat väistyvät ja jatkavat hallitusjäsenet ovat tukenasi hallitustyön alkutaipaleella ja hyväksi todettujen käytäntöjen jatkuvuus pyritään turvaamaan myös kattavalla dokumentaatiolla.

Nykyinen hallitus on juuri päättänyt, että pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuville hallitusjäsenille korvataan kohtuulliset matkakulut kokouksiin, joten voit huoletta hakea hallitukseen paikkakunnastasi riippumatta. Korona-aikana kokouksia on myös pidetty etäyhteyksin.

Tutustu esitteeseen (linkki aukeaa uuteen ikkunaan), jossa on tiedot hallitushausta ja jota toivomme mielellään jaettavan relevanteissa ryhmissä ja verkostoissa sekä targetoidusti naisjuristeille, jotka voisivat olla potentiaalisia hallitusjäseniä. 

Auta meitä kokoamaan kiva hallitusporukka myös ensi vuodelle – ilmianna itsesi tai kollegasi matalalla kynnyksellä laittamalla viestiä Aino-Marille osoitteeseen puheenjohtaja(at)naisjuristit.org.