Naisjuristit ry:n hallitushaku vuosille 2023-2024 on auki. Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä mukaan toimintaan, jossa pääset konkreettisesti vaikuttamaan tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumiseen yhteiskunnassa. Naisjuristien hallituksessa saat halutessasi keskusteluyhteyden elinkeinoelämän ja julkishallinnon päättäjiin sekä pääset ottamaan kantaa ajankohtaisiin lainsäädäntöhankkeisiin. Lisäksi pääset tekemään arvokasta työtä naisten työelämäkehityksen parantamiseksi. Lue lisää tietoja hallitushakujulisteesta.

Yhdistyksemme etsii uutta puheenjohtajaa johtamaan Naisjuristien toimintaa, visioimaan suuntaa yhdistyksen tulevaisuudelle sekä suunnittelemaan yhteistyötä muiden Suomen naisjärjestöjen kanssa. Lisäksi haemme uusia hallituksen jäseniä hoitamaan mm. yhdistyksen viestintää, tapahtumasuunnittelua, jäsenasioita, taloutta, kansainvälistä yhteistyötä tai sihteerin tehtäviä. Onko sinulla intoa ja osaamista näiden teemojen parista – tai haluaisitko oppia käytännön hallitustyöstä hyvässä naisporukassa? Pyrimme räätälöimään hallitusroolisi oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. 

Huomaathan, että myös oikeustieteen opiskelijat ovat tervetulleita hakemaan hallitushaussa hallituksen opiskelijajäsenen paikkaa! 

Voit hoitaa hallitustyötä joustavasti omalta kotipaikkakunnaltasi käsin.

Kiinnostuitko? Lähetä sähköpostia (Enable Javascript to see the email address) viimeistään 17.11.2022 klo 15.00 mennessä otsikolla ”Hallitushaku”. Liitä mukaan lyhyt kuvaus itsestäsi, linkki mahdolliseen LinkedIn-profiiliisi ja kerro, miksi haluat mukaan Naisjuristit ry:n hallitukseen. Kerro myös, jos haet puheenjohtajan tai opiskelijajäsenen paikkaa. Uudet hallituksen jäsenet valitaan Naisjuristien syyskokouksessa 18.11.2022. Kysy rohkeasti lisää! Vastaamme mielellämme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Mikäli et ole vielä Naisjuristit ry:n jäsen, liitythän yhdistykseen kotisivujemme (naisjuristit.org) kautta.

Olemme kunnianhimoinen naisjuristitiimi, joka toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi Naisjuristit ry:n hallitukseen!

Terveisin,

Naisjuristit ry