Naisjuristit ovat muuttaneet sääntöjään siten, että jatkossa myös oikeustieteen opiskelijat voivat hakea Naisjuristien jäseniksi. Opiskelijajäsenet voivat hakea myös Naisjuristien hallitukseen ja päästä näin vaikuttamaan yhdistyksen tulevaan toimintaan. Sääntöjen mukaan hallitukseen voidaan valita enintään kaksi opiskelijajäsentä.

Kiinnostaako opiskelijajäsenyys? Näin haet opiskelijajäseneksi:

Lähetä osoitteeseen jasenasiat(at)naisjuristit.org seuraavat tiedot: etu- ja sukunimi, postiosoite, sähköpostiosoite, opinto-oikeus (tutkinto + yliopisto) sekä tee valinta siitä, haluatko sähköisiä jäsentiedotteita. 

Sääntöjemme mukaan opiskelijajäseniltä ei peritä jäsenmaksua. Hakemalla opiskelijajäsenyyttä ymmärrät, että oikeutesi opiskelijajäsenyyteen päättyy samalla kun opinto-oikeutesi päättyy. Sinulla on velvollisuus ilmoittaa Naisjuristit ry:lle osoitteeseen jasenasiat(at)naisjuristit.org, kun sinulla ei ole enää säännöissä edellytettyä, voimassa olevaa opinto-oikeutta. Tämän jälkeen voit hakea halutessasi Naisjuristien varsinaiseksi jäseneksi (vuosimaksu 28 euroa vuonna 2021). 

Kiinnostaako hallitustyö kaudella 2022-2023? Toimi näin:

Laita viesti osoitteeseen puheenjohtaja(at)naisjuristit.org. Liitä mukaan CV ja/tai LinkedIn-profiililinkki sekä lyhyt kuvaus siitä, miksi haluat Naisjuristien hallitukseen ja miksi juuri sinä olisit hyvä hallituksen jäsen. Syyskokous tekee päätöksen uusista hallitusjäsenistä 29.11.2021.

Tutustu myös jäsen- ja hallitushakuesitteeseemme tästä (klikkaamalla linkkiä lataat jäsenyydestä kertovan esitteen).

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!