Mitä muistoja sinulle tulee vapusta mieleen?

Monen oikeustieteen opiskelijan vappua on saatettu viimeiset kaksi vuotta juhlia kotoa käsin etäskoolailun, etälakituksen ja etäsitsauksen merkeissä.  Some on viime vuosina täyttynyt iloisista kuvista, joissa kuohuviinilasia kilistetään läppärin kameran kanssa. Ainejärjestöt ovat tehneet kovan työn pitäessään vappuriehaa yllä pandemiaolosuhteista huolimatta. Pitkän etäopiskeluvuoden jälkeen opiskelija-asunto on kuitenkin voinut alkaa tuntua jo liiankin tutulta, ja opiskelijakavereihin tutustuminen on saattanut jäädä puolitiehen.

Kun oikea vappu on puuttunut, yksi osa opiskelijaelämästä on voinut jäädä elämättä.

Tänä vappuna, koronarajoitusten hiljalleen purkautuessa, tapahtumia on tarjolla myös toreilla, yliopistoilla ja puistoissa ympäri Suomen. Opiskelijat pääsevät jälleen kokoontumaan yhteen työväen ja opiskelijoiden juhlan merkeissä. Nautitaan siis täysin tästä viikonlopusta sekä kaikista sen ihanista opiskelijaperinteistä!

Juhlinnan keskellä huolehditaan myös siitä, että kaikilla on juhlissa turvallista ja mukavaa. Noudatetaan siis laeista kaikkein tärkeintä: kaveria ei jätetä.

Skål! Iloista vappua!

Naisjuristit ry:n hallituksen opiskelijajäsenet

Anni ja Aleksandra