Hallitus

Naisjuristit ry:n hallitus vuonna 2021

Aino-Mari Kiianmies, puheenjohtaja

Toimin Naisjuristien puheenjohtajana vuoden 2021 alusta alkaen. Koulutukseltani olen KTM, OTM, YTM ja teen parhaillaan johtamisen alan väitöstutkimusta. Puhun inhimillisen työelämän puolesta ja valmennan johtamisen eri aihepiireistä (ainomari.com). Toimin EWLA:n Suomen edustajana ja olen muun muassa SSH Communications Security Oyj:n hallituksen jäsen. Vapaa-ajalla minut löytää usein mereltä, metsäpoluilta, hiihtoladulta tai joogamatolta, kenties kirja tai kynä kädessä.

Satu Kaskinen, varapuheenjohtaja

Toimin Naisjuristien puheenjohtajana vuosina 2019-2020, ja varapuheenjohtajana vuoden 2021 alusta alkaen. Olen valmistunut Turun oikeustieteellisestä vuonna 2001, varatuomarin arvonimen sain vuonna 2004 ja tällä hetkellä työskentelen sisäministeriössä asiantuntijana. Harrastan joogaa, purjehdusta, kuorolaulua ja talvella hiihdän mielelläni Lapin laduilla. Yhdistystoiminnan ja harrastusten lisäksi vietän vapaa-aikaani mieluiten perheen kanssa mutta myös ystävien, kulttuurin, kirjojen ja hyvän ruoan parissa. Kiinnostus tasa-arvoasioihin on ohjannut myös työuraani, olen työskennellyt mm. gender expertinä Kosovossa ja erilaisten ihmisoikeusasioiden ml. naisten oikeuksien parissa valtionhallinnossa.

Maija Mäntylä, rahastonhoitaja

Valmistuin OTM:ksi Turun yliopistosta 2013 ja työurani aikana olen työskennellyt  muun muassa työmarkkinajärjestöissä ja ministeriössä. Vapaa-ajallani ulkoilen, pelaan mailapelejä ja vietän aikaa ystävien kanssa. Haluan edistää naisten asemaa työelämässä ja tasa-arvoasiat kiinnostavat minua jo työnkin puolesta. Olen Naisjuristien hallituksen rahastonhoitaja.

Krista Sirén, jäsenrekisteri

Olen 27-vuotias nuori juristi ja työskentelen tällä hetkellä sisäministeriössä. Vapaa-aikani kuluu tenniskentillä ja monipuolisesti muiden urheilulajien parissa. Lisäksi vietän paljon aikaa ystävien kanssa sekä hyvän ruoan parissa niin ravintoloissa kuin omassa kotikeittiössä. Tasa-arvoinen työelämä ja työ sen edistämiseksi ovat minulle erityisen tärkeitä asioita.

Sinituuli Suominen, viestintä

Olen nuori juristi ja aktiivinen järjestötoimija. Olen asunut neljässä eri maassa, ja tasa-arvokysymykset niin Suomessa kuin kansainvälisestikin ovat olleet minulle tärkeitä jo opiskeluajoista lähtien. Tällä hetkellä toimin Naisjuristit ry:n viestintävastaavana ja sihteerinä. Lisäksi olen Lakimiesuutisten toimitusneuvoston jäsen.

Terhi Raikas, tapahtumat

Olen Terhi, 27-vuotias triplamaisteri, tohtoriopiskelija ja hallinto-oikeuden esittelijä Vaasasta. Olen ensimmäistä kertaa mukana Naisjuristien hallituksessa, mutta olen lukiosta lähtien ollut mukana kaikessa mahdollisessa järjestö- ja järjestölehtitoiminnassa vapaa-ajallani. Järjestötoiminnan lisäksi käytän aikaani taiteiluun, käsitöihin, viron ja venäjän kielen opiskeluun ja hyvien tietokirjojen lukemiseen.