Kevätkokous

Tervetuloa Naisjuristit ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen sekä kuulemaan ajankohtaiset puheenvuorot Annica Moorelta ja Iina-Mari Supperilta!

Kevätkokous järjestetään Helsingissä osoitteessa Maikki Friberg -koti, Bulevardi 11 A 1, Helsinki (tilat eivät valitettavasti ole esteettömät) tai etäyhteyksin. Naisjuristit ry suosittelee osallistumaan kokoukseen ensisijaisesti etäyhteydellä. Pyydämme kaikkia kokoukseen osallistuvia jäseniä ilmoittautumaan etukäteen viimeistään 26.4.2021.

Kokoukseen pääset ilmoittautumaan tästä linkistä. Jos linkki ei toimi tai et saa sähköpostiisi vahvistusta ilmoittautumisesi rekisteröinnistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen jasenasiat(at)naisjuristit.org (Enable Javascript to see the email address) ja kerro samalla, osallistutko kokoukseen etäyhteyksin vai paikan päällä. Verkkolinkki kokoukseen lähetetään vain etukäteen ilmoittautuneille jäsenille.

Kokousmateriaali toimitetaan etukäteen pyynnöstä sähköpostitse. Kokoukseen ei pidä osallistua paikan päällä, jos olet sairaana tai sinulla on koronaviruksen aiheuttamia oireita tai olet joko viranomaisen määräämässä tai omaehtoisessa karanteenissa. Kokoukseen paikan päällä osallistuville suositellaan maskin käyttöä.

Kokouksen esityslista on seuraava:

Esityslista

1. Kokouksen avaus

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja kaksi äänten laskijaa

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

5. Käsitellään vuoden 2020 toimintakertomus

6. Esitetään vuoden 2020 tilit ja toiminnantarkastajan lausunto ja vahvistetaan tilinpäätös

7. Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille

8. Muut asiat

9. Kokouksen päättäminen

Kokouksen virallisen osuuden jälkeen kuullaan etäyhteyksin toteutettavat puheenvuorot MiB:in toiminnanjohtaja Annica Moorelta sekä asianajaja Iina-Mari Supperilta.